FamilievuurwerkHet Familievuurwerk assortiment bestaat uit cakes en compound vuurwerk dat minder harde knallen geeft en meer mooie effecten en kleuren.  Van het Familievuurwerk kan je met de hele familie genieten.

Familievuurwerk compound boxen

Familievuurwerk compound boxen stijgen snel in populariteit omdat het makkelijk in gebruik is en veilig. Je hoeft deze namelijk maar eenmalig aan te steken om vervolgens van afstand van de professioneel lijkende show te genieten.

Sommige varianten van de familievuurwerk cakeboxen bestaan uit meerdere gekoppelde cakes, die mooie verschillende effecten achter elkaar genereren. Deze zijn ook in verschillende varianten beschikbaar, bekijk ook de video bij de producten om een beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel eruit ziet en klinkt.

Veilig afsteken Familievuurwerk

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zet vervolgens de Familievuurwerk ​pakket op een vlakke bodem. En verwijder het folie en/of het rode papier aan de bovenkant.
Gebruik een cake of compound altijd buiten en niet binnen!

Steek de cake aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel, zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de compound of bevindt en nooit je hoofd boven de het vuurwerk houden tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Compound Familievuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Sorry je kan NU geen vuurwerk meer bestellen! Je kan langskomen bij ons in de winkel op 28, 29, en 30 december 2023.

Toon alle 12 resultaten

Familie Concert Vuurwerk sierpot

Familie Fortuin cake

Familie Juweel compound box

Familie Kraker siervuurwerk box

Familie Magie siervuurwerk box

Familie Show compound box

Familie Special Vuurwerk Cakebox

Familie Surprise Siervuurwerk

Familie Tijd sierlijke cake

Familie Topper compound box

Familie Triomf siervuurwerk box

Familie Trip cake

Back to Top