Toon alle 7 resultaten

Veiligheidslont 30 cm kopen

0,25 Incl. BTW
AanbiedingHot

Veiligheids Aansteekfakkel kopen

4,50 2,95 Incl. BTW

Vuurwerkbril volwassen kopen

0,99 Incl. BTW

Standaard voor een Vuurpijl

2,10 Incl. BTW

Veiligheidslont 1 meter kopen

1,00 Incl. BTW

Vuurwerkbril Jeugd kopen

0,99 Incl. BTW
AanbiedingHot

Knal Veilig Safety-kit

3,20 2,95 Incl. BTW
Het is via de webshop niet mogelijk om te bestellen! Geplaatste bestelling worden niet behandeld nog verwerkt. Je kan vanaf medio november 2018 weer vuurwerk bestellen.

VeiligheidsartikelenVeiligheid is erg belangrijk bij het afsteken van vuurwerk, het is dus ook verstandig om even bij onze Veiligheidsartikelen te kijken zodat uw oudejaarsavond veilig verloopt.

Er zijn bijvoorbeeld vuurwerk brillen voor zowel volwassenen als kinderen, en aansteek lonten of fakkels. Ook zijn er vuurwerk veiligheids pakketten verkrijgbaar.

​Meer tips en informatie over het veilig afsteken van vuurwerk vind u op onze Vuurwerkveiligheid pagina.

Vuurwerk veilig afsteken

Steek je vuurwerk altijd met verstand af. Gebruik geen aansteker, lucifer of een ander aansteekbron met een vlam. Een open vlam zorgt er voor dat de het lontje van het vuurwerk te ver start wat er voor zorgt dat je korter te tijd hebt om op een veilige afstand te gaan staan.

Gebruik liever een aansteeklont of een speciale vuurwerk aansteekfakkel. Met een aansteeklont kan je het begin van het lontje aansteken en heb je voldoende tijd om op veilige afstand te gaan staan en van je vuurwerk genieten.

Back to Top