CakesDe Vuurwerk Cakes zijn een van de populairste soorten vuurwerk die er is omdat de Losse Cakes meerdere mooie effecten achter elkaar genereren.

Ook zijn Losse Cakes deze makkelijk in gebruik, er hoeven minder vuurwerk stukken aangestoken worden waardoor het risico op ongelukken kleiner is.

Maak je oud en nieuw helemaal compleet met onze ruime keuze aan Losse Cakes, en geniet van jouw eigen vuurwerkshow. Om een goed beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel klinkt, eruit ziet en hoe lang deze werkt staat er bij veel losse Cakes een video van deze in werking.

Veilig afsteken Vuurwerk Cakes​

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zet vervolgens de  losse Cakes op een vlakke bodem. En verwijder het folie aan de bovenkant. Gebruik losse cakes altijd buiten en niet binnen!

Steek de Vuurwerk cakes aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de cake bevindt. Houd nooit je hoofd boven de cake tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje, maak daarna het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Cakes vuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creëer jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket.

Bestel jouw vuurwerk assortiment pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde 1.

Het is nu niet meer mogelijk om vuurwerk te bestellen. Je bent tegen december 2020 weer van harte welkom om je vuurwerk te bestellen.

Toon alle 35 resultaten

Super Screamer fluitcake

Familie Deal siervuurwerk box

Blazing Dragon cake

Blow Out Vuurwerk cake

Familie Geheim cake

Familie Triomf siervuurwerk box

Familie Fun cake

Familie Magie siervuurwerk box

Cruel Cannon vuurwerk cake

Happy Screamer Fluitcake

Space Force

Familie Mysterie cake

Shaft losse vuurwerk cake

Familie Concert Vuurwerk sierpot

Sky Buster Waaiercake

Familie Trip cake

Riddledust vuurwerk cake

Stars over Vienna Cake

Crazy Ghost vuurwerk cake

Turn on the Heat

Purple Rain

Familie Fortuin cake

Silver Salute vuurwerk cake

The Wild Thing

Familie Kraker siervuurwerk box

Spin Off

Revelation Vuurwerk Cake

The Gold Strike Cake

VIPER 25 Shots fluitcake

Dominator vuurwerk cake

The Pride vuurwerk waaiercake

Ultimate Screamer vuurwerk fluitcake

Joy Ride vuurwerk cake

Kryptonite vuurwerk cake

Rampage waaier cake kopen

Back to Top