CakesDe Vuurwerk Cakes zijn een van de populairste soorten vuurwerk die er is omdat de Losse Cakes meerdere mooie effecten achter elkaar genereren.

Ook zijn Losse Cakes deze makkelijk in gebruik, er hoeven minder vuurwerk stukken aangestoken worden waardoor het risico op ongelukken kleiner is.

Maak je oud en nieuw helemaal compleet met onze ruime keuze aan Losse Cakes, en geniet van jouw eigen vuurwerkshow. Om een goed beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel klinkt, eruit ziet en hoe lang deze werkt staat er bij veel losse Cakes een video van deze in werking.

Veilig afsteken Vuurwerk Cakes​

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zet vervolgens de  losse Cakes op een vlakke bodem. En verwijder het folie aan de bovenkant. Gebruik losse cakes altijd buiten en niet binnen!

Steek de Vuurwerk cakes aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de cake bevindt. Houd nooit je hoofd boven de cake tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje, maak daarna het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Cakes vuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creëer jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket.

Bestel jouw vuurwerk assortiment pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde 1.

Sorry je kan NU geen vuurwerk meer bestellen! Je kan langskomen bij ons in de winkel op 28, 29, en 30 december 2023.

Toon alle 24 resultaten

Cakeboxen

Cakeboxen

4 Producten
Fluitcakes

Fluitcakes

2 Producten
Waaiercakes

Waaiercakes

2 Producten

Artillery Cake kist

Black Dragon 4 Cake box

Black dragon 9 cakebox

Crazy Ghost vuurwerk cake

Cruel Cannon vuurwerk cake

Dictator cake kist

Familie Fortuin cake

Familie Fun cake

Familie Geheim cake

Familie Kraker siervuurwerk box

Familie Magie siervuurwerk box

Familie Surprise Siervuurwerk

Familie Tijd sierlijke cake

Familie Triomf siervuurwerk box

Familie Trip cake

Kryptonite vuurwerk cake

Macau voordeelvuurwerk

Oberon super cake

Screaming Missiles 300

Screaming Missiles 500

Silver Salute vuurwerk cake

Stars over Vienna Cake

Stunt pakket

The Pride vuurwerk waaiercake

Back to Top