CakeboxenDe cakeboxen zijn een van de populairste soorten vuurwerk die er is, dit komt omdat de cakeboxen meerdere mooie effecten achter elkaar genereren. Ook zijn deze makkelijk in gebruik, er hoeven minder vuurwerk stukken aangestoken worden waardoor het risico op ongelukken kleiner is.

Maak je oud en nieuw helemaal compleet met onze ruime keuze aan Cakeboxen, en geniet van jouw eigen vuurwerkshow. Om een goed beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel klinkt, eruit ziet en hoe lang deze werkt staat er bij veel cakeboxen een video van deze in werking.

Veilig afsteken Cakeboxen​

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking goed door. Zet vervolgens de cakeboxen op een vlakke bodem. Verwijder het folie aan de bovenkant van de cakebox. Gebruik een cakebox altijd buiten en niet binnen!

Steek de cakebox aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de cakebox bevindt. Zorg er voor dat nooit je hoofd boven de cakebox houd tijdens het afsteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak daarna het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Cakeboxen vuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende cakeboxen van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw vuurwerk assortiment pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde 1.

Sorry je kan NU geen vuurwerk meer bestellen! Je kan langskomen bij ons in de winkel op 28, 29, en 30 december 2023.

Toon alle 4 resultaten

Artillery Cake kist

Black Dragon 4 Cake box

Black dragon 9 cakebox

Dictator cake kist

Back to Top