FonteinenVind mooie verschillende soorten vuurwerk Fonteinen met verschillende mooie effecten. Bekijk ook de video’s bij de artikelen om een beeld te krijgen hoe de fonteinen klinken en eruit zien als deze aangestoken zijn.

Veilig afsteken Fonteinen

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zet vervolgens het Fonteinen vuurwerk op een vlakke bodem. Verwijder het eventuele folie aan de bovenkant. Gebruik een vuurwerk fontein altijd buiten en niet binnen!

Steek de fontein aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de fontein of bevindt. Houd nooit je hoofd boven de het vuurwerk  tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Vuurwerk Fonteinen voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

​De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Het is nu niet meer mogelijk om vuurwerk te bestellen. Je bent tegen december 2020 weer van harte welkom om je vuurwerk te bestellen.

Toon alle 8 resultaten

Happiness Jeugdvuurwerk betoverende fontein

Crying Crane fontein

Fountain Festival jeugdvuurwerk pak

Familie Surprise Siervuurwerk

Unicorn vulkaan fontein vuurwerk

Love Tomorrow Effecten fontein

Showtec fontein vuurwerk

Captain Comet neon Sterrenfontein

Back to Top