CompoundMooie vuurwerk show Compound cakeboxen zijn niet alleen meer voor de professionals. Deze compound cakeboxen hoef je maar eenmalig aan te steken om vervolgens van een afstand te genieten van jouw eigen vuurwerk show. De compound cakeboxen bestaan uit meerdere gekoppelde cakes die mooie verschillende effecten achter elkaar genereren.

Houd je niet van harde knallen? Dan zijn er bijvoorbeeld vuurwerk compound cakeboxen voor de hele familie. De familie compound cakeboxen geven minder harde knallen maar maken toch een schitterende show. De populariteit van compound vuurwerk stijgt snel, dit komt vooral door het gemak, de veiligheid en de mooie professioneel uitziende vuurwerk shows.

Veilig afsteken Compound vuurwerk

  1. Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking Goed Door.
  2. Zet vervolgens de Compound cakebox op een vlakke bodem.
  3. Verwijder het folie en/of het rode papier aan de bovenkant.
  4. Steek de compound cakebox aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel.
  5. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

(Gebruik compound cakeboxen altijd buiten en niet binnen! Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de compound cakebox bevindt. En zorg er voor datje nooit je hoofd boven de Compound cakebox houd tijdens het aansteken.)

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Compound vuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Sorry je kan NU geen vuurwerk meer bestellen! Je kan langskomen bij ons in de winkel op 28, 29, en 30 december 2023.

Toon alle 13 resultaten

Chain Reaction Fireworks Compoundcakebox

Dictator cake kist

Familie Juweel compound box

Familie Show compound box

Familie Topper compound box

Hole in the hand

Inferno Compoundcakebox

Jackhammer onze zwaarste compound

Key Player Compoundcakebox

Kickstarter Fireworks Compoundcakebox

Madhouse dubbele compound cakeboxen

Masterpiece Compoundcakebox

Ultimate Aero compoundcake

Back to Top