SiervuurwerkHet Siervuurwerk assortiment bestaat uit vuurvulkanen, grappige knetterfonteinen, kleinschalig fluitconcert en meer vuurwerk dat minder harde knallen geeft en meer mooie effecten en kleuren, hier kan je met de hele familie naar kijken en van genieten.

Dit soort vuurwerk stijgt snel in populariteit omdat het makkelijk in gebruik is en veilig. Sommige varianten van het Siervuurwerk bestaan uit meerdere fonteinen, die mooie verschillende effecten achter elkaar genereren.

Bekijk ook de video bij de producten om een beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel eruit ziet en klinkt.

Siervuurwerk​ voorverkoop vuurwerkland Zaandam.

Bekijk de verschillende soorten klein siervuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Jeugdvuurwerk​​.

In onze selectie van “Klein” siervuurwerk voor de jeugd hebben wij veel leuke artikelen beschikbaar van super zoemende vuurwespen tot mini grondtollen. Leuk voor het hele gezin om er een leuke en mooie oud en nieuw van maken. Bestel het vuurwerk bij vuurwerkland Zaandam in de voorverkoop of kom langs in onze winkel op de verkoop dagen.

​Siervuurwerk veilig afsteken.

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zet vervolgens het Siervuurwerk  op een vlakke bodem. Gebruik een cake of compound altijd buiten en niet binnen!

Steek de cake aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de compound of bevindt. Houd nooit je hoofd boven de het vuurwerk houden tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Sorry je kan NU geen vuurwerk meer bestellen! Je kan langskomen bij ons in de winkel op 28, 29, en 30 december 2023.

Toon alle 6 resultaten

Crazy Whistler

Grondtollen sier vuurwerk kopen

Mad riot siervuurwerk

Phantom vliegende twisters

Spring flower grondtollen

The General

Back to Top