In ons Vuurpijlen assortiment zijn verschillende Vuurpijlen beschikbaar, met bijvoorbeeld een harde knal, mooie effecten of juist een Vuurpijl met een minder harde knal.

Bekijk ook de video’s bij de producten om een beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel eruit ziet en klinkt.

Veilig afsteken Vuurpijlen

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking goed door. Zet de vuurpijl in een houder zoals een vuurpijlstandaard die speciaal gemaakt is voor vuurpijlen of een sterke glazen fles gevuld met water. Gebruik Vuurpijlen altijd buiten en niet binnen!

Steek de Vuurpijl aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de Vuurpijl bevindt. Houd nooit je hoofd boven de het vuurwerk  tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand.

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Vuurpijlen

Vuurpijlen voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creëer jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde 1.

Back to Top