Toon alle 12 resultaten

Turn on the Heat

26,00 Incl. BTW

The Gold Strike Cake

37,50 Incl. BTW

Return of the Phoenix

27,50 Incl. BTW

Big Pleasure Cakebox

85,00 Incl. BTW

Radical Power

85,00 Incl. BTW

Kick the Sky Vuurwerk Cake

35,00 Incl. BTW

The Malibu Action

25,00 Incl. BTW

Stormchaser Vuurwerk Cake kopen

27,50 Incl. BTW

Hidden Treasure Vuurwerk Cakebox

139,00 Incl. BTW

Across the Nation Cake

59,95 Incl. BTW

Revelation Vuurwerk Cake

35,00 Incl. BTW

The Wild Thing

27,50 Incl. BTW

Underground vuurwerkIn het Underground vuurwerk assortiment zijn cakes en cakeboxen opgenomen die de maximale haalbare specificaties onder het consumenten vuurwerk hebben. Dit betekent dus harde knallen, grote en mooie effecten die snel achter elkaar gegenereerd worden. Hier kan je met de hele familie naar kijken en van genieten.

Dit soort vuurwerk stijgt snel in populariteit omdat het makkelijk in gebruik is en veilig. Je hoeft deze Underground cakes namelijk maar eenmalig aan te steken om vervolgens van afstand van de professioneel lijkende show te genieten. Bekijk ook de video bij de producten om een beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel eruit ziet en klinkt.

Veilig afsteken Underground vuurwerk

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zet vervolgens het Underground vuurwerk op een vlakke bodem. En verwijder het folie aan de bovenkant. Gebruik Underground vuurwerk altijd buiten en niet binnen!

Steek de cake aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de compound of bevindt. Houd nooit je hoofd boven de het vuurwerk tijdens het aansteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Underground vuurwerk​ voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creëer jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde 1.

Back to Top