KindervuurwerkKindervuurwerk is vuurwerk wat het gehele jaar verkocht en afgestoken mag worden door kinderen en jeugd vanaf 12 jaar, dus niet alleen op oudejaarsavond. Dit kleine Kindervuurwerk is ook bekend als als Fop- en Schertsvuurwerk of wel jeugdvuurwerk.

Voor Cat 1 / Kindervuurwerk geld er een minimale leeftijd van 12 jaar voor het kopen en afsteken. Onder deze categorie vallen kleine vuurwerk artikelen zoals grondbloemen, kleine sierfonteintjes, sterretjes en knetterlinten, knalerwten en bengaalse fakkels. Weet u niet zeker of het categorie 1 vuurwerk is? Dit kunt u terug vinden op het doosje van het vuurwerk, hier staat op vermeld om welke categorie vuurwerk het gaat.

Veilig afsteken Cat 1 / Kindervuurwerk​

Lees de gebruiksaanwijzing van het vuurwerk, verwijder de eventuele verpakking van het Cat 1 / Kindervuurwerk en steek het aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekstokje, zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast het vuurwerk bevindt en nooit je hoofd boven het vuurwerk houden tijdens het aansteken. Neem na het aansteken van het jeugdvuurwerk samen met eventuele omstanders altijd afstand.

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, en wacht een poosje om vervolgens het vuurwerk nat te maken zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.​

Jeugdvuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten jeugdvuurwerk vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw. De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde​

Het is nu niet meer mogelijk om vuurwerk te bestellen. Je bent tegen december 2020 weer van harte welkom om je vuurwerk te bestellen.

Toon alle 18 resultaten

Cry out Loud fluitfontein

Majestic Morning Glory

Machine gun knetterlinten

Party Time Feestfonteinen

Grondtollen sier vuurwerk kopen

Bembem knal erwten jeugdvuurwerk

Sterretjes Groot Cat 1

Crackling Ground Flowers

Big Spinner grondzon

Happiness Jeugdvuurwerk betoverende fontein

Kampioensfakkel Rood Kindervuurwerk

Disco Dream jeugdvuurwerk kopen

Crackling Grenade jeugdvuurwerk pak

Fountain Festival jeugdvuurwerk pak

Crackling Balls 100 jeugdvuurwerk pak

Rebel Pack kindervuurwerk

Feestpakket 3 – Cat. 1

Graffiti Box Kindervuurwerk

Back to Top