Toon alle 14 resultaten

AanbiedingHot

Scorpion vuurwerk cakebox

24,95 19,95 Incl. BTW

Big Pleasure Cakebox

85,00 Incl. BTW
AanbiedingHot

Hot Space vuurwerk cakebox

129,95 74,95 Incl. BTW
AanbiedingHot

Black Cobra 120 Cakebox

199,95 149,95 Incl. BTW

Radical Power

85,00 Incl. BTW
AanbiedingHot

Extrema cakebox vuurwerk kopen

249,95 159,95 Incl. BTW
AanbiedingHot

Salvation vuurwerk cake box

99,95 64,95 Incl. BTW
AanbiedingHot

Combi Pyro Bandits

91,80 65,00 Incl. BTW
AanbiedingHot

T-Rex vuurwerk cakebox

249,95 169,95 Incl. BTW

Predator X cakebox

44,95 Incl. BTW

Hidden Treasure Vuurwerk Cakebox

139,00 Incl. BTW
AanbiedingHot

Atomic Bull Cakebox kopen

149,95 89,95 Incl. BTW

Black Cobra 95 cakebox

99,95 Incl. BTW

Rhino vuurwerk cakebox kopen

119,95 Incl. BTW
Het is via de webshop niet mogelijk om te bestellen! Geplaatste bestelling worden niet behandeld nog verwerkt. Je kan vanaf medio november 2018 weer vuurwerk bestellen.

CakeboxenDe cakeboxen zijn een van de populairste soorten vuurwerk die er is, dit komt omdat de cakeboxen meerdere mooie effecten achter elkaar genereren. Ook zijn deze makkelijk in gebruik, er hoeven minder vuurwerk stukken aangestoken worden waardoor het risico op ongelukken kleiner is.

Maak je oud en nieuw helemaal compleet met onze ruime keuze aan Cakeboxen, en geniet van jouw eigen vuurwerkshow. Om een goed beeld te krijgen hoe een vuurwerk artikel klinkt, eruit ziet en hoe lang deze werkt staat er bij veel cakeboxen een video van deze in werking.

Veilig afsteken Cakeboxen​

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking goed door. Zet vervolgens de cakeboxen op een vlakke bodem. Verwijder het folie aan de bovenkant van de cakebox. Gebruik een cakebox altijd buiten en niet binnen!

Steek de cakebox aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. Zorg ervoor dat tijdens het aansteken je lichaam zich naast de cakebox bevindt. Zorg er voor dat nooit je hoofd boven de cakebox houd tijdens het afsteken. Neem na het aansteken samen met eventuele omstanders altijd afstand

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak daarna het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

Cakeboxen vuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende cakeboxen van Vuurwerkland Zaandam, en creër jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw vuurwerk assortiment pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde 1.

Back to Top