Zoals je al wel hebt vernomen heeft de Nederlandse regering dit jaar een “tijdelijk” vuurwerkverbod ingesteld, dit houd in dat het dit jaar niet toegestaan is om vuurwerk te verkopen, te kopen, (straks ook) bij je te hebben en af te steken. Met deze verboden komen ook hoge boetes en kan je een strafblad krijgen als je nu vuurwerk afsteekt. Hoewel wij begrip hebben voor de huidige situatie omtrent de Corona pandemie en de drukte in de ziekenhuizen snappen wij ook dat de mensen dit jaar ook graag wat leukst willen afsteken om het nieuwe jaar in te luiden. Daarom hebben wij dit jaar ons kindervuurwerk assortiment flink uitgebreid.

Welk vuurwerk mag ik niet afsteken?

Al het vuurwerk met de categorie “F2” mag niet verkocht, gekocht, vervoerd en afgestoken worden. Let op! Het is zelfs strafbaar dit vuurwerk bij je te hebben.

Welk vuurwerk mag ik wel afsteken?

Al het categorie 1 vuurwerk wat te herkennen is aan de “F1” code op de verpakking. Dit “F1” kindervuurwerk mag je het hele jaar door kopen, verkopen, bij je hebben en afsteken. Let wel op! Je dient minimaal 12 jaar oud te zijn om dit vuurwerk te kopen, bij je te hebben en af te steken.

Kom naar onze winkel!

Ons kindervuurwerk kan je niet online bestellen maar wel nu al direct bij ons in de winkel kopen tijdens onze reguliere openingstijden.

Onze winkel: PartyCorner, Westzijde 1, 1506EA Zaandam – Plan hier jouw route op google maps

Kindervuurwerk stelling

Door een landelijk tekort aan kindervuurwerk als gevolg van het vuurwerkverbod: Op = Op!

Ook kindervuurwerk “F1” is vuurwerk!

Ga ook met cat. “F1” veilig om, draag een vuurwerkbril, gebruik een aansteeklont en gooi het kindervuurwerk niet naar mensen of dieren.

Meer veiligheidsinstructies kan je hier vinden…

bril en aansteeklont
Back to Top