Knalvuurwerk is perfect voor de liefhebbers van luidruchtig vuurwerk. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld het klassieke rotje maar ook de populaire matten en Chinese rollen.

Bekijk ook de video’s die bij de verschillende vuurwerk artikelen staan om een goed beeld te krijgen hoe het artikel eruit ziet en klinkt.

Veilig afsteken Knalvuurwerk

Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Gebruik knalvuurwerk altijd buiten en niet binnen!

Steek het vuurwerk aan met een bijvoorbeeld een aansteeklont of aansteekfakkel. In het geval van bijvoorbeeld een rotje gooi je deze voldoende afstand weg van jezelf en omstanders.

​Als vuurwerk niet afgaat probeer deze dan niet opnieuw aan te steken, wacht een poosje en maak vervolgens het vuurwerk nat zodat er geen kans is dat het vuurwerk onverwachts af gaat.

​Ruim na afloop het vuurwerk op zodat kinderen en dieren zich niet kunnen verwonden aan vuurwerk wat niet af is gegaan en de omgeving netjes achter blijft.

aanbiedingen

Knalvuurwerk voorverkoop

Bekijk de verschillende soorten vuurwerk van Vuurwerkland Zaandam, en creëer jouw ultieme oudejaarsavond vuurwerk pakket. Bestel jouw ultieme vuurwerk pakket in de voorverkoop zodat je helemaal klaar bent voor een knallend en onvergetelijk oud en nieuw.

De bestelde producten kunnen tijdens de ophaal dagen opgehaald worden in onze winkel. Deze zit in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Back to Top